(ВИДЕО)Ако падне ДПМНЕ, ќе се расветли случајот со НИКОЛА МЛАДЕНОВ!

Март е месец во кој е роден и во кој трагично го загуби животот, Никола Младенов, сопственик на весниците „Фокус“. За аманетот што го остави Младенов дека борбата за слободата нема цена и за проблемите со кои неделникот се соочува денес, во „15 минути“ зборува Јадранка Костова, главен уредник на „Фокус“.

Извор Алсат

Leave a Reply

Your email address will not be published.