Аха, директорката на ФЗО си даде оставка!

– Чекав да се добијат резултатите од судска медицина, за да се констатира причината за смртта и да се види вистината за случајот со Тамара, кој заради се што се случи и пеколот низ кој поминувавме, но и напорите кои претходно ги правевме, а дел од јавноста не ги вреднуваше, сепак целиот мој живот ќе го носам со себе и покрај тоа што сум свесна дека се што можевме, се сторивме, буквално се, рече Парнаџиева – Змејкова.

На прес-конференција таа истакна дека го разбира гневот на луѓето, посочувајќи дека и таа била гневна и згрозена.

Leave a Reply

Your email address will not be published.