Барса загреана по Агер

Според неговата изјава, негово заминување може да се случи само ако за тоа одлучат челниците на Ливерпул.
“Никој не може да го оспори фактот дека Барселона е голем клуб, но не ни размислував и не ни размислувам да си одам од Ливерпул. Секако, ништо не би можел да сменам ако челниците на Ливерпул одлучат дека треба да заминам од Ливерпул, тогаш во тој случај морам да одам“, изјави данскиот фудбалски репрезентативец, кој својата кариера на Енфилд ја започна уште во 2006 година.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.