Афера „Станови“: Требала ли Бонева да ги пријави становите на децата

Малиновски го објаснува и случајот со генералниот секретар на Владата, Кирил Божиновски, кој не го пријавил станот на мајката, а во останатиот имот во анкетниот лист фигурира имотот на мајката. Станува збор за стан које на истата адреса каде што е станот на Бонева и министерката Јанкуловска.

Дали се семејна заедница и дали се прекршени законите – погледнете го целото интервју во видеото. 

Извор НОВАТВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.