Адебајор во Бешикташ?

Адебајор не е во стратегискиот план на Андреас Виљаш Боаш, а додека од другата страна управата на Бешикташ сака во своите редови да го види овој познат напаѓач. А со овој потег управата на Бешикташ само потврдува дека најверојатно нема да се оствари трансферот со Роналдињо кој беше бонбастично најавен.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.