400 привредени во немирите во Русија

Во немирите настрадале и шестмина полицајци.

Многу од демонстрантите се убедени дека виновни за убиството на Рускиот граѓанин се некои емигранти од Кавказ.
Полицијата успеала да се справи со толпата и ситуацијата постепено се стабилизира.

Leave a Reply

Your email address will not be published.