Антинационализам – мој избор

Говорниците се Никола Гелевски, есеист, публицист, писател, граѓански активист и уредник на порталот ОКНО.

Џабир Дерала, Цивил, центар за Слобода.

Звонко Каров, поранешен пратеник.

Ненад Јовановиќ, граѓански активист и уредник на порталот Мојот Град.

Камка Попова, модератор на трибината.

Leave a Reply

Your email address will not be published.