(ВИДЕО) Сачмо: “Сакалиев е единствен менаџер кој има канцеларија со кревет”

Како спортски новинар, целиот свој работен век, Сачмо го минува со работа и творење за и околу спортот. Своевремено работи и во угостителската професија а најголем дел од животот го минува како вработен во спортската сала Јасмин во Кавадарци.

Според неговите кажувања, токму во Јасмин, почнува и неговата голгота, мобинг и терор од страна на Ристо Сакалиев.

На иницијатива на г-нот Бранко Трајковски, екипа од МОЈОТ ГРАД отиде во неговиот дом. Подетално што имаше да каже погледнете од видеото.