Љубица Каровска, лекарката со лажна диплома од Кавадарци е помилувана од претседателот Иванов???

Помилувана е и Љубица Каровска, која беше осудена бидејќи со лажна факултетска диплома работеше како лекар во Здравствениот дом во

Повеќе

Одлуката на претседателот Иванов е државен удар

пишува Бранко Героски Одлуката на претседателот Иванов е државен удар и формално укинување на последните остатоци од демократијата во Република

Повеќе