Советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци “покилава” и од онаа на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ ја објави советничката листа за престојните локални избори Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ја објави советничката листа во пресрет

Повеќе

Анкета: Зоран Бањански со најголема поддршка од граѓаните за градоначалник!

Партиите калкулираат до последно, влогот е голем граѓаните бараат промена во личностите Во пресрет на локалните избори политичките партии полека

Повеќе

Кавадаречки пајташи на Груевски лепат некролози од Китев низ градот!

Нов тест на кавадаречката примитивност, излепени некролози од Бетиан Китев Утрово, “урбано” Кавадарци осамна во својата примитивна колевка. Во моменти

Повеќе

Раскол во ДПМНЕ Кавадарци, членството масовно ја напушта партијата!

Гласачите на ДПМНЕ од Кавадарци бараат алтернатива за која партија да го дадат својот глас Големи турбуленци, несогласувања, разочарани лица

Повеќе

(ВИДЕО) Китев: Преродбата од 100 чекори се претвори во масовна кражба од 10 години!

Бетиан Китев, кавадаречкиот народен пратеник од редовите на СДСМ, со свое излагање од собраниската говорница околу 10 годишното владеење на

Повеќе