Реакција на Ротари клуб од Кавадарци за отчетот на ВМРО-ДПМНЕ!

Ротари Клуб од Кавадарци обвинува што нивните проекти се злоупотребени за политички цели Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов и

Повеќе

Ротари клубот од Кавадарци со донација за Народната техника

Заврши реконструкцијата на просториите на Народната техника. Седумстотини илјади денари се потрошија за целосна замена на старите прозорци со нови

Повеќе