Стојанче Лазов, човек на Груевски, “врзувал” лица со хендикеп од Росоман???

OK ДПМНЕ од Росоман гo бојкотира Груевски, Лазов панично прибира гласови со заплашување Паниката која надвиси на терористичкото и криминално

Повеќе

(ВИДЕО)Министерот Николовски најави субвенции за росоманската праска, Пемова нешто се буни

Субвенции за росоманската праска, МЗШВ ги решава натрупаните проблеми на земјоделците, кои се создавале во текот на изминатите години Анализирана

Повеќе

(ВИДЕО) “Бисер” на Стојанче Лазов: “Мене и во Југославија ми има останато грозје непродадено”!

Стојанче Лазов, градоначалникот на општина Росоман набрзина од ракав истресе две-три зелени На редовна седница во општина Росоман се дискутираше

Повеќе