Три кривични пријави против Ванчо Апостолов, градоначалникот на Неготино

МВР поднесе три кривични пријави против градоначалникот на Неготино, Ванчо Апостолов Полицијата во Неготино поднела три кривични пријави против градоначалникот

Повеќе

115 работници од Неготино останаа без работа

115 работници од фабриката за кабли Неготино, некогашниот гигант, останаа без работа Како последица на дисконтинуитетот во работењето, и нерентабилно производство,

Повеќе