“Мерцедесот” од 600.000 евра во посета на селата Ваташа и Марена

Граѓански собир на ВМРО-ДПМНЕ во селата Марена и Ваташа Вчера, претседателот на партијата, Никола Груевски, препознатлив меѓу граѓаните како Мерцедес

Повеќе

Пемова, Аризанов, Шошев, Шалев, Камчев…локал “патриоти” офајдени на грбот на земјоделците?

Земјоделците од Кавадарци искрадени од своите сограѓани? Ние имаме киднапирана држава од неколку луѓе, криминалци здружени во злосторничко здружување кои

Повеќе