Полицаец зјае додека запрежна кола се движи по еднонасочна улица!

Зачудувачки несекојдневен настан, полицаец препушта возило по еднонасочна улица Запрежна кола, неозначена, необелажана се движи по еднонасочна улица во спротивен

Повеќе

(ФОТО) Конечно!!! Изграден подземен коридор во Кавадарци!

Кавадарци со нов подземен коридор, проект на најсовремената технологија Од вчера, први април 2017 година, општина Кавадарци официјално го заврши долго

Повеќе

Бањански: “Домаќински е хидроцентрала да прави ЈП Комуналец, парите да одат кај нашите сограѓани!”

Според Бањански, советниците секогаш треба да се разумни пред да донесуваат одлуки и секогаш приоритет да бидат граѓаните на општина Кавдарци

Повеќе

(ВИДЕО) Наноси од камен и песок во центарот на Кавадарци

Наноси од камен и песок ги оштетуваат возилата во Кавадарци Средовековна глетка во центарот на општина Кавадарци, големи наноси на

Повеќе

Анализа на МОЈОТГРАД: Најмизерно и најдепресивно се живее во Кавадарци!

Кавадарци еден од најдепресивните градови во Македонија Кавадарци е општина во внатрешноста на Македонија која има најмизерни услови за живеење

Повеќе