Советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци “покилава” и од онаа на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ ја објави советничката листа за престојните локални избори Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ја објави советничката листа во пресрет

Повеќе

(ВИДЕО) Кавадаречки суртук на неделата од редовите на ВМРО-ДПМНЕ!

Домино грешки на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ОО на СДСМ Кавадарци на 19.09.2017 преку прес конференција го обвинија кандидатот за градоначалник

Повеќе

Митко Јанчев се “офајдил” 130.000 евра од буџетот на општина Кавадарци!

Тендерите за набавка на услуги за одржување на локални патишта и улици во општина Кавадарци во контунуитет одат во рацете

Повеќе

Граѓанину на Кавадарци, крени глава високо горе!

пишува Кире Бебеџаков Почитувани сограѓани, жители на општина Кавадарци и тиквешијата. Вчерашниот ден, денот кога самите бевме креатори на испишување

Повеќе

ШЕМОВ: Панчо Минов од 90-та наваму е најлутиот противник на ВМРО

пишува Глигор Шемов, кандидат за пратеник од коалицијата “ВМРО за Македонија” во изборната единица 4 На 1-ви декември во Кавадарци, го посетивме

Повеќе