Кавадаречкиот совет изгласа против отворање цинкара на ИГМ во Кавадарци!

Цинкара “НЕ” – едногласно сите советници од советот на општина Кавадарци се изјаснија дека здравјето е приоритет пред се друго останато

Повеќе

(ВИДЕО) ВИСТИНАТА НА ВИДЕЛИНА: Кавадаречката општа болница во долгови до гуша!!!

Општа болница Кавадарци со финансиска дупка од вулкански размери Општата болница во Кавадарци се наоѓа во огромен финансиски долг како

Повеќе

Ексклузивно: Кавадаречки производ наскоро на светскиот пазар!

Револуционерен производ за промена на секојдневниот живот Кавадаречката компанија “Комун Аналец” со поддршка на локалниот јарамаз на општина Кавадарци и

Повеќе

Предизвик за хуманите граѓани, апел за помош во борбата на Марија

Откако била дијагностицирана, и била направена операција на главата. Прогнозите на лекарите биле песимистички. Само еден во 10 милиони преживувале

Повеќе

(ФОТО) Мизерија услови во кавадаречката болница

Вистинска мизерија на детското одделение во кавадаречката болница. Според фотографиите кои што ги доби веб порталот Револуционер од родители на

Повеќе

Поддршка за министерот Тодоров од партиските здравствени полтрони

Откако само во рок од неколку денови починаа две родилки, новороденче и 14-годишно девојче, јавноста се крена на нозе и

Повеќе

Анестезиологот пијан избегал од операционата сала по смртта на мајката и бебето???

Анестезиологот кој во операциона сала влезе пијан е причина за смртта на мојата сопруга. Вака ја започна својата приказна Мите

Повеќе