Нема кратење на средства за градинка во Кавадарци, Пеливанова со обид за ефтини политички поени!

Владата има пари за опремување нова градинка во Кавадарци Министерката за Труд и социјална политика, Мила Царовска, ја демантираше претседателката

Повеќе

Горица Пеливанова од ДПМНЕ “тежи” 536.000 евра???

Граѓаните од општина Кавадарци осиромашуваат додека функционерите од ДПМНЕ се богатат „Граѓаните осиромашуваат, а функционерите на ВМРО-ДПМНЕ се богатат“ изјави

Повеќе