(ВИДЕО) Кавадаречки суртук на неделата од редовите на ВМРО-ДПМНЕ!

Домино грешки на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ОО на СДСМ Кавадарци на 19.09.2017 преку прес конференција го обвинија кандидатот за градоначалник

Повеќе

Три кривични пријави против Ванчо Апостолов, градоначалникот на Неготино

МВР поднесе три кривични пријави против градоначалникот на Неготино, Ванчо Апостолов Полицијата во Неготино поднела три кривични пријави против градоначалникот

Повеќе

Извршителот од Кавадарци Љупчо Јованов за минатата година остварил приходи од 252.000 евра???

10 извршители со добивка од милион евра за една година На сметките на десетте извршители со најголеми приходи, минатта година

Повеќе

Митко Јанчев се “офајдил” 130.000 евра од буџетот на општина Кавадарци!

Тендерите за набавка на услуги за одржување на локални патишта и улици во општина Кавадарци во контунуитет одат во рацете

Повеќе

Реакција на Ротари клуб од Кавадарци за отчетот на ВМРО-ДПМНЕ!

Ротари Клуб од Кавадарци обвинува што нивните проекти се злоупотребени за политички цели Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов и

Повеќе

НВО “Зона” од Кавадарци се офајдила од владата на ДПМНЕ со три милиони денари народни пари???

Кавадаречко здружение добило државни пари во висина од 50.000 евра? За што? 28 здруженија и граѓански организации добиле вкупно 800.000

Повеќе

(ВИДЕО) Кавадаречкиот “земјоделец” Весна Пемова, главен лик во “Глупава Саботажа”

Весна Пемова, кавадаречки “бисер” во македонското собрание Еден од најголемите кавадаречки “патриоти”, пратеник од ДПМНЕ, мега кавадаречки “земјоделец” кој “дрпа”

Повеќе