Кавадаречко лудило! Масовно труењето на кучиња низ градот!

Продолжува труењето на кучиња во општина Кавадарци Масовното труење на кучиња што се случува деновиве низ централното подрачје во општина Кавадарци

Повеќе

(ФОТО) Конечно!!! Изграден подземен коридор во Кавадарци!

Кавадарци со нов подземен коридор, проект на најсовремената технологија Од вчера, први април 2017 година, општина Кавадарци официјално го заврши долго

Повеќе

Шамар за кавадарчани, бочва споменик како симбол за лозарството!!!

Бочва споменик поставен како потсмев на маката и трудот на кавадаречките лозари Општина Кавадарци, нејзините граѓани а најмногу лозарите од

Повеќе

(ВИДЕО) Александар Панов и Стојанче Лазов почесни гости во “Галактичка Саботажа”

“Галактичка Саботажа” од Александар панов и Стојанче Лазов Александар Панов и Стојанче Лазов, двајца локални градоначалници, едниот на Кавадарци другиот

Повеќе

Скандал со тендерот за зонското паркирање во Кавадарци, сменети членови на комисијата!

Целиот овој процес црпи многу сомнежи дека градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов, ја одигрува главната улога Хаосот со сообраќајот

Повеќе

Панов дели лекции за патриотизам, спомениците во Кавадарци руинирани!

Дали кавадаречките херои го добија она што го заслужуваат и со што го заслужија она што во моментот го имаат?

Повеќе

Градоначалникот на Кавадарци ќе го менува името на градскиот плоштад???

Градскиот плоштад “Маршал Тито” со ново име? Градоначалникот на Кавадарци,  Александар Панов, покренува постапка за прибирање на предлози од граѓаните

Повеќе

“Старо комуњарско ѓубре” – вака градоначалникот Панов се обратил кон член на управниот одбор на ФК Тиквеш

Орданче Бошковски, претставник на навивачката група “Лозари” и член на управниот одбор на фудбалскиот клуб “Тиквеш”, добил вербални навреди од

Повеќе