(ВИДЕО) Студентите во Стив се тепаат за храна

Станарите се жалат дека во бифето, кое е единственото место каде можат да јадат, нема храна за сите и постојано е гужва особено околу 17 часот, кога сите се враќаат од факултет.

На вратата на мензата стои соопштение дека поради санирање на дефект, услугите можат да се користат единствено во бифето.

Вработена во студентското бифе објасни дека мензата е затворена од санитарна инспекција откако се утврдени проблеми при работата во кујната, но не сакаше да даде повеќе инфорамции.

Видео и фото А1ОН

Leave a Reply