Нема веќе губење на клучеви

Сепак, благодарение на овој човек, губењето клучеви е минато.

Пронаоѓачот Мајкл Волис создаде уред наречен Keycopter (или на нашки би му дошло нешто како клучохоптер), кој го комбинира смартфонот, технологијата со географско лоцирање и балон со хелиум за да ви покаже каде ви се клучевите.

Знам дека сега сигурно си велите, што зборува овој сега, па затоа погледнете за што станува збор:

 

 

Оставете коментар