Дејвид Бекам наскоро и актер?

Фудбалерот во пензија ќе ја исполни својата желба да стане актер. Дејвид Бекам ја прифатил улогата во филмот “The Secret Service” во кој би играл заедно со Семјуел Л. Џексон.

 

 

Оставете коментар