(ВИДЕО) Кавадаречки суртук на неделата од редовите на ВМРО-ДПМНЕ!

Домино грешки на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ОО на СДСМ Кавадарци на 19.09.2017 преку прес конференција го обвинија кандидатот за градоначалник

Повеќе

Извршителот од Кавадарци Љупчо Јованов за минатата година остварил приходи од 252.000 евра???

10 извршители со добивка од милион евра за една година На сметките на десетте извршители со најголеми приходи, минатта година

Повеќе

Митко Јанчев се “офајдил” 130.000 евра од буџетот на општина Кавадарци!

Тендерите за набавка на услуги за одржување на локални патишта и улици во општина Кавадарци во контунуитет одат во рацете

Повеќе

Анкета: Зоран Бањански со најголема поддршка од граѓаните за градоначалник!

Партиите калкулираат до последно, влогот е голем граѓаните бараат промена во личностите Во пресрет на локалните избори политичките партии полека

Повеќе

Реакција на Ротари клуб од Кавадарци за отчетот на ВМРО-ДПМНЕ!

Ротари Клуб од Кавадарци обвинува што нивните проекти се злоупотребени за политички цели Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов и

Повеќе