„Нема правда, нема мир“ – нова песна и спот на Бени и Нонстоп

Македонскиот рок состав Бени и Нонстоп сними нова песна и видео спот насловени со актуелниот демонстрантски слоган – „Нема правда,

Повеќе

(ВИДЕО) Граѓански протест пред Уставниот (кенеф) суд на Република Македонија

Имињата на петте судии Јосиф Јосифовски, Никола Ивановски Владимир Стојаноски, Вангелина Маркудова и Елена Гошева кои гласаа за да се

Повеќе

Предизвик за хуманите граѓани, апел за помош во борбата на Марија

Откако била дијагностицирана, и била направена операција на главата. Прогнозите на лекарите биле песимистички. Само еден во 10 милиони преживувале

Повеќе

(Видео) Иссвиркан, со полни гаќи и половина уста, премиерот Груевски се обрати на турската заедница

Груевски беше дочекан со свирежи на прославата на националниот празник на Турците во салата Борис Трајковски во Скопје. Од Демократската

Повеќе