(ВИДЕО)Министерот Николовски најави субвенции за росоманската праска, Пемова нешто се буни

Субвенции за росоманската праска, МЗШВ ги решава натрупаните проблеми на земјоделците, кои се создавале во текот на изминатите години Анализирана

Повеќе

Груевски не сакал во затвор, ќе одел до крај, ќе го жртвува народот за своите криминали!

Европратеникот Иво Вајгл изјави дека ситуацијата во Македонија е сериозна и дека се можни и најцрните сценарија, како и дека

Повеќе

Продолжува хајката и репресијата на режимот против борците за човекови права!

Соборци и соборки, Продолжува хајката и репресијата на режимот против борците за човекови права, против нашето право на протест, против

Повеќе