Најубавата и најемотивна божиќна реклама: „Човекот на месечината“

Празниците се ближат, а големите светски компании веќе започнуваат да ни го будат празничниот дух. Британската компанија „John Lewis“ создаде

Повеќе

ФОТО: Ајфеловата кула осветлена во розово за подигнување на свеста за ракот на дојка

Ајфеловата кула вчера беше осветлена во розово по повод кампањата „Розов Октомври“. Новото руво на најпрепознатливата туристичка атракција беше претставено

Повеќе