Кавадаречка (не)зрелост ќе ги брани криминалите на Груевски!

пишува Кире Бебеџаков Денес, на овој пресветол сончев ден, група (најверојатно) припадници на човечкиот род, поддржувачи на криминалите на демохристијанската

Повеќе

Граѓанину на Кавадарци, крени глава високо горе!

пишува Кире Бебеџаков Почитувани сограѓани, жители на општина Кавадарци и тиквешијата. Вчерашниот ден, денот кога самите бевме креатори на испишување

Повеќе

ШЕМОВ: Панчо Минов од 90-та наваму е најлутиот противник на ВМРО

пишува Глигор Шемов, кандидат за пратеник од коалицијата “ВМРО за Македонија” во изборната единица 4 На 1-ви декември во Кавадарци, го посетивме

Повеќе